Creare site prezentare

Crearea unui site de prezentare este cea mai simplă modalitate de a vă promova afacerea. Echipa noastră pasionată și experimentată te ghidează în fiecare pas al procesului pentru a crea un site captivant și profesional, care să evidențieze unicitatea afacerii tale. Cu design modern și funcționalități avansate, site-ul tău va deveni un instrument puternic de conversie și promovare.

La noi, nu livrăm doar un site, ci construim o experiență online care atrage și reține clienții. Ne adaptăm la cerințele tale specifice și oferim soluții personalizate pentru a răspunde nevoilor afacerii tale. Eforturile noastre se concentrează pe optimizarea SEO, asigurându-ne că site-ul tău se clasează în topul rezultatelor căutărilor online.

Garantam fiecarui client un design modern, unic si receptiv. Creează-ți site-ul demonstrativ cu o echipă profesionistă!

realizam site-uri de prezentare moderne si 100% responsive.
creare site prezentare

Dezvoltăm site-uri moderne

Dezvoltăm site-uri web demonstrative, precum și site-uri web complexe. Serviciile noastre de creare a site-ului web includ SEO și optimizare a vitezei la același preț. Aceste lucruri plus alte bonusuri sunt disponibile la prețuri corecte pe care și le poate permite oricine.

Domeniu .ro

Fiecare pachet de creare site web sau ofertă de webiste personalizată beneficiază de un domeniu .ro gratuit. De asemenea oferim alte extensii de domenii la preţuri avantajoase.

Suport și asistență

Suport tehnic pentru orice tip de problemă telefonic sau prin email nelimitat pe întreaga perioadă a colaborarii şi după finalizarea site-ului web de prezentare.

Optimizare SEO

Asigurăm vizibilitatea în motoarele de căutare a tuturor site-urilor create de echipa noastră. Din acest motiv oferim optimizare onpage gratuită site-urilor noi.

Secțiune Blog

Redactarea articolelor este una dintre cele mai bune modalităţi de promovare a activităţii dvs. Integrare secţiune blog în website-ul realizat.

Găzduire web

Găzduire Web cu resurse garantate la nivel de server, cu panou de administrare Cpanel, sistem de operare Cloudlinux care garantează o viteză superioară de încărcare a website-ului.

Backup Automat

Alături de serviciul de găzduire web SSD, se vor face copii de rezervă a site-ului, bazei de date şi emailului periodic prin backup incremental, pentru siguranţa datelor dvs.

Ce spun clienții noștri?