Promovare social media

Promovare social media

Cât de des îți verifici Facebook-ul în fiecare zi? Feed-ul tău Twitter? Instagram? Pinterest? Destul de des, nu? Acum gândiți-vă cât de des folosesc clienții dvs. sau potențialii clienți aceleași rețele. Este o oportunitate uriașă!

Experții noștri în rețelele sociale cunosc modul corect de a aborda fiecare rețea socială pentru a vă ajuta să vă creșteți numărul de urmăritori și să reușiți cu marketingul pe rețelele sociale.

Folosind o abordare diferită pentru a cultiva succesul, echipa noastră vă accelerează prezența pe rețelele sociale cu postări creative, convingătoare și captivante, menite să vă încurajeze clienții să ia măsuri.

Fii social cu noi

Indiferent dacă sunteți pe rețelele de socializare de ceva vreme sau tocmai vă consolidați, este esențial să vă dezvoltați brandul și să îl promovați. Înțelegerea modului în care fiecare rețea poate funcționa pentru afacerea dvs. este esențială. Cu fiecare rețea socială care există, există, de asemenea, un grup de utilizatori diferit care utilizează acel priză socială.

Nu toate rețelele de social media sunt eficiente pentru fiecare afacere. Echipa noastră vă va ajuta să determinați unde își petrec clienții timpul online și cum să le promovați în mod corespunzător.

Facebook

Ieșiți în evidență din mulțime pe cea mai populară rețea de socializare din lume.

Cu peste 2 miliarde de utilizatori activi, trebuie să profitați din plin de această rețea socială extrem de populară. Echipa noastră dezvoltă strategii captivante și de viitor pentru rețelele sociale, inclusiv concursuri promoționale și curatarea conținutului relevante pentru industria dvs.

Începeți să construiți relații

Facebook este o platformă care s-a adaptat constant pieței și a creat noi modalități de conectare cu utilizatorii. De la Facebook Messenger până la achizițiile Instagram, Facebook înțelege dinamica în continuă schimbare a lumii bazate pe tehnologie în care trăim.

În calitate de proprietar de afaceri, trebuie să profitați din plin de oportunitatea de a valorifica un public atât de mare și implicat. Utilizatorii se îngrămădesc pe Facebook pentru a vedea ce fac mărcile lor preferate, precum și pentru a împărtăși experiențele lor cu o anumită marcă sau companie.

Având o prezență puternică pe Facebook, vă va permite să vă conectați cu cei fideli, să implicați noi potențiali și să obțineți feedback valoros pentru proiectele viitoare.

YouTube

Cu peste 6 miliarde de ore de videoclipuri vizionate în fiecare lună, YouTube și-a consolidat poziția de cel mai important site de partajare video din lume. Indiferent dacă aveți reclame, instrucțiuni, videoclipuri „despre noi” sau prezentări de diapozitive, YouTube este un bun imobiliar principal pentru a vă descoperi videoclipurile.

Îmbunătățiți-vă marketingul video

Îmbunătățiți-vă capacitatea de căutare pe al doilea cel mai mare motor de căutare din lume cu marketing YouTube. Prezența ta pe YouTube poate fi o resursă educațională, un generator de mărci sau ambele. Deoarece Google îl deține, videoclipurile sunt adesea afișate printre rezultatele căutării sale; și îți vei maximiza vizibilitatea investind în optimizarea video și marketing pe canalul tău YouTube.
La Mainstreethost, colaborăm cu dvs. pentru a dezvolta o strategie YouTube care vă va ajuta să vă asigurați că producțiile dvs. apar mai vizibil în rezultatele căutării YouTube.

Instagram

Cu peste 500 de milioane de utilizatori activi zilnic, Instagram nu poate fi ignorat. O platformă strict vizuală orientată spre conștientizarea mărcii și spre prezentarea de produse publicului dvs. Utilizatorii Instagram interacționează activ cu mărcile – 80% dintre toți utilizatorii urmăresc în prezent o afacere.

Marketingul pe Instagram oferă o modalitate de a stimula conștientizarea, de a cultiva dorința și de a vă promova marca într-un mod personal, autentic.

Campania ta pe Google

Google cel mai popular motor de căutare din lume, rețelele Google nu numai că vă ajută să vă conectați cu ușurință cu publicul, dar vă pot ajuta și să câștigați o credibilitate valoroasă online.

Google Posts oferă o nouă modalitate de a intra în legătură cu persoane care caută în mod activ afacerea dvs. Utilizați imagini, GIF-uri și videoclipuri pentru a atrage atenția publicului direct din pagina cu rezultatele căutării. Această funcție de căutare vă permite să direcționați utilizatorii către conținutul pe care doriți să-l vadă.