Creare Magazin Online

Un magazin virtualmagazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii. În cele mai multe dintre cazuri, magazinul online reprezintă o platformă pe care sunt adăugate produse. Aceste produse pot fi accesate și cumpărate cu ajutorul cărții de credit.

Toate magazinele noastre folosesc cele mai bune platforme de comerț electronic cu un număr mare de facilități și module. Acestea includ gestionarea cu ușurință a produselor și categoriilor, actualizarea inventarului și stocului, statistici detaliate și rapoarte privind vizitatorii și vânzările, plasarea comenzilor cu sau fără cont, editarea cu ușurință a conținutului, informațiilor și contactului, plasarea de oferte, reduceri, abonamente la newsletter, promoții cu cupoane și cupoane.

creare magazin online
creare magazin online

Dezvoltăm site-uri moderne

Dezvoltăm site-uri web demonstrative, precum și site-uri web complexe. Serviciile noastre de creare a site-ului web includ SEO și optimizare a vitezei la același preț. Aceste lucruri plus alte bonusuri sunt disponibile la prețuri corecte pe care și le poate permite oricine.

Domeniu .ro

Fiecare pachet de creare site web sau ofertă de webiste personalizată beneficiază de un domeniu .ro gratuit. De asemenea oferim alte extensii de domenii la preţuri avantajoase.

Suport și asistență

Suport tehnic pentru orice tip de problemă telefonic sau prin email nelimitat pe întreaga perioadă a colaborarii şi după finalizarea site-ului web de prezentare.

Optimizare SEO

Asigurăm vizibilitatea în motoarele de căutare a tuturor site-urilor create de echipa noastră. Din acest motiv oferim optimizare onpage gratuită site-urilor noi.

Secțiune Blog

Redactarea articolelor este una dintre cele mai bune modalităţi de promovare a activităţii dvs. Integrare secţiune blog în website-ul realizat.

Găzduire web

Găzduire Web cu resurse garantate la nivel de server, cu panou de administrare Cpanel, sistem de operare Cloudlinux care garantează o viteză superioară de încărcare a website-ului.

Backup Automat

Alături de serviciul de găzduire web SSD, se vor face copii de rezervă a site-ului, bazei de date şi emailului periodic prin backup incremental, pentru siguranţa datelor dvs.

Ce spun clienții noștri?

Site-urile web moderne necesită mentenanta, întreținere și actualizări regulate ale informațiilor. Oferim servicii profesionale de întreținere și gestionare a site-ului web.

În funcție de nevoia dvs. de a vă actualiza site-ul, puteți alege între un abonament lunar sau facturare/oră.

Pentru mai multe informații legate de acest serviciu nu ezita să ne contactezi telefonic la numărul 0746 338 935 sau solicita oferta de pret.