Redesign Site Web

Transformarea digitală prin redesign-ul website-ului: Efectuăm schimbări inovatoare pentru o prezență online vibrantă, atrăgătoare și perfect adaptată nevoilor tale în era digitală.

Serviciile de redesign site web ajută la transformarea aspectului și a concepției existente a unui site web prin modernizarea UX și UI.

Echipa noastră acoperă întregul ciclu de reproiectare a site-ului web – inclusiv auditul UI și UX, optimizarea vitezei de încărcare și migrarea conținutului – pentru a asigura sesiuni mai lungi pentru vizitatori și o rată de conversie mai mare .

Îmbunătățiri garantate

Echipa noastră începe întotdeauna de la un audit aprofundat al UI și UX, care ne ajută să descoperim punctele slabe ale site-ului dvs. Odată ce le cunoaștem, creăm un plan personalizat structurat care constă în obiective de reproiectare și rezultate de afaceri respective, cum ar fi:

Migrare lină a conținutului

Migrarea conținutului poate ocupa până la jumătate din costurile totale de reproiectare a site-ului web. Pentru a vă asigura că investiția dvs. va avea ca rezultat migrarea 100% a conținutului în siguranță, echipa noastră creează o foaie de parcurs de migrare detaliată, individuală pentru fiecare proiect. De asemenea, combinăm abordarea de migrare automată cu cea manuală, care ajută la descoperirea și actualizarea tuturor instanțelor de cod vechi ale site-ului dvs.

Echitate SEO păstrată

Pentru a păstra pozițiile existente ale site-ului dvs. în clasamentele motoarelor de căutare, lucrăm în strânsă cooperare cu părțile interesate din proiect și elaborăm o strategie de migrare SEO care implică accesarea cu crawlere a site-ului, păstrarea link-urilor de intrare și crearea de redirecționări pentru link-uri actualizate.

Pentru a vă îmbunătăți traficul organic, strategia noastră cuprinde, de asemenea, următorii pași:

De ce ar trebui să reînnoiți designul site-ului acum

Vizitatorii site-ului dvs. au nevoie de doar 0,05 secunde pentru a-și forma o opinie despre ceea ce văd și experimentează pe o pagină web. În următoarele 5 secunde, 94% dintre vizitatori își fac o impresie solidă despre afacerea dvs., care este greu de schimbat ulterior.

Cu alte cuvinte, oportunitățile tale de a dobândi un client sunt extrem de limitate în timp. Designul UI și UX de înaltă calitate este cea mai bună strategie pentru a transmite rapid o imagine de marcă uimitoare și pentru a câștiga încrederea viitorilor dvs. clienți.