SERVICII WEBDESIGN
Oferim servicii web design si promovare online, siteuri prezentare, magazine online, consultanta web, design grafic,avand peste 5 ani de experienta.
Slider

Nu va plac site-urile lente, nici noua!

Oferim pachete de gazduire web pentru orice tip de web site.

GAZDUIRE WEB

Pachetele de web hosting se activeaza automat, in cateva momente de la finalizarea comenzii.

HOSTING VPS

Achizitioneaza Hosting VPS de la noi si vei beneficia de resurse dedicate si garantate

SERVERE DEDICATE

Un server dedicat de la noi iti ofera performanta, uptime garantat de 100% respectiv accesul la ultimele tehnologii in domeniul serverelor de data center.

Gazduire gratuita timp de 3 luni pentru toate tipurile de site-uri comandate de la noi.

Iti satisfacem nevoia de viteza. Combinam tehnologia de servere de ultima generatie cu SSD-uri special concepute pentru data center. In orice caz site-urile gazduite la noi sunt cu 50% mai rapide decat la altii si vei benefica de 100% uptime garantat.

Fără a invoca un motiv puteți cere returnarea plății și a doua zi aveți banii înapoi în cont.

Găzduire cu garanție 15 de zile

Toate pachetele de gazduire web vin cu cPanel, Softaculous, certificate SSL, PHP Selector, CloudLinux, CageFS, CloudFlare, Railgun, trafic de calitate necontorizat, anti-DDoS necontorizat, domenii gazduite necontorizat, baze de date necontorizat, adrese email necontorizat, HTTP/2, ALPN, Antivirus, Antispam, Anti-Malware, Anti-DDoS, resurse adecvate (minim 4 GB RAM, 4 CPU cores), generoase si garantate incepand cu cele mai mici configuratii, suport profesional 24/7/365. Uptime garantat 99,9 %. Backup extern zilnic. Configurare si transfer gratuit.

Inregistram domenii .ro in parteneriat oficial cu RoTLD. Inregistrarea se face pe numele cumparatorului si cu panou de control la RoTLD.

Dreptul de folosinta a tuturor domeniilor inregistrate prin DOAR 1 CLICK SRL apartine in exclusivitate clientului.

Copyright © 2019 – 2020 DOAR 1 CLICK SRL. Toate drepturile rezervate.