Despre noi

Dezvoltăm site-uri web de succes pentru orice activitate

Suntem o agenție ce acoperă o gamă largă de servicii media online si offline.
În consecință, ne ocupăm de creare site-uri & servicii web design , magazine online, logo-uri, grafica, optimizare SEO și multe altele.

Echipa DOAR1click a aparut pe piata in anul 2019 avand ca scop dezvoltarea firmelor pentru orice activitate.
Baza ei o constituie o echipa tanara si devotata in ceea ce face.

Cunostintele noastre in acest domeniu sunt vaste prin investitiile continue in pregatirea si dezvoltarea profesionala.

Serviciile sau informatiile pe care le solicitati vor fi analizate de noi cu cea mai mare atentie, iar rezolvarile vor veni prompt.

Noi va punem la dispozitie serviciile necesare functionarii la nivel ridicat al structurii informatice existente din cadrul firmei, prin urmatoarele servicii tip:

despre doar1click.ro
0 +
Ani de experienta
0 +
Proiecte finalizate
0 +
Proiecte în desfășurare
0 +
Clienti Activi

Misiune și Viziune

Misiunea noastră este să transformăm viziunile în realitate online, prin intermediul designului web inovator și strategiilor de marketing digital. Ne angajăm să oferim soluții personalizate care să impulsioneze afacerile clienților noștri către succesul online.

Cu o viziune orientată către viitor, aspirăm să devenim lideri în furnizarea de servicii de web design și marketing digital, anticipând și răspunzând la nevoile dinamice ale mediului digital. Ne dorim să contribuim la crearea unor experiențe online remarcabile și la prosperitatea durabilă a partenerilor noștri.

Valori

În cadrul companiei noastre, ne ghidăm activitatea după principii fundamentale ce definesc caracterul și cultura noastră.

Inovație: Abordăm fiecare proiect cu gândire creativă și inovație, căutând mereu modalități noi de a aduce valoare clienților.

Integritate: Promovăm transparența, etica și profesionalismul în toate interacțiunile noastre, construind relații de încredere pe termen lung.

Colaborare: Susținem spiritul de echipă, colaborând strâns cu clienții noștri pentru a atinge obiective comune și a crea soluții eficiente.

Adaptabilitate: Suntem pregătiți să ne adaptăm la schimbările dinamicelor digitale, fiind flexibili și receptivi la evoluțiile tehnologice și ale pieței.

Excepționalism: Ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară, depășind așteptările și contribuind la succesul durabil al clienților noștri.

Aceste valori fundamentale reflectă angajamentul nostru față de excelență și ne ghidează în fiecare aspect al activității noastre în domeniul web design-ului și marketingului digital.

Hai sa discutam despre proiectul tau!

Hai să discutăm despre proiectul tău! Suntem aici să ascultăm ideile tale, să înțelegem obiectivele și să transformăm viziunea ta în realitate. Cu experiența noastră și pasiunea pentru inovație, suntem gata să colaborăm și să creăm împreună soluții de succes.