Aplicatii web

Dezvoltăm aplicații web și site-uri web de top pentru companii. Ne străduim să traducem nevoile clienților în experiența web ideală, care se traduce în profituri, utilizatori mulțumiți și clienți mulțumiți.

Aplicații Web personalizate

De la portaluri minimaliste, la site-uri web complexe, la tablouri de bord cu multe informații sau front-end-uri de dispecerizare – am făcut de toate.
Echipa noastră poate să dezvolte orice tip de proiect web, fie că este axat pe prezentare, fie că este o soluție de nivel industrial, deservită de front-end-uri web-only. Acoperim toate etapele ciclului de viață al unui proiect – de la conceptualizare și analiză de business, design UI/UX, dezvoltare software, testare, livrare, până la testarea performanței, testarea latenței, teste de securitate și multe altele.

Indiferent ca sunteti la inceputul unei afaceri online sau doriti sa va consolidati afacerea, noi avem cunostintele si abilitatile necesare sa va cream propriul site. Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare si ne implicam activ in toate etapele necesare in crearea unui site web. Puteti dezvolta cu noi orice proiect : site-uri web simple sau complexe, magazine online, portaluri, directoare web, site-uri de presa etc. Zecile de proiecte de anvergura duse la bun sfarsit si realizarile de exceptie pe care le-am reusit, ne aduc in pozitia de a oferi un pret per site extrem de competitiv. Avem numeroase variante pentru fiecare tip de client sau buget.

realizam site-uri de prezentare moderne si 100% responsive.
aplicatii web custom

Avantajele unei aplicații web personalizate

  • Nu necesită instalare pe computer sau dispozitiv mobil
  • Rulează pe orice sistem de operare care are un browser web instalat
  • Este disponibilă oriunde în lume, indiferent de dispozitiv
  • Nu se bazează pe puterea de procesare a dispozitivului utilizatorului, ci pe ceea a serverului gazdă
  • Nu trebuie dezvoltată pentru fiecare sistem de operare
  • Costul de dezvoltare este relativ redus
  • Accesul la date este disponibil oricând