Servicii

Servicii web complete

În lista de mai jos aveți toate serviciile pe care le oferim.

Web Design

Putem proiecta si dezvolta pentru tine diverse tipuri de site-uri sau aplicatii web personalizate create de la zero cu grafica unica, user friendly, responsive, adaptate pentru toate Browserele si dispozitivele mobile

Marketing Online

Vom crea o strategie marketing online, optimizare seo si promovare pe internet astfel incat motoarele de cautare sa indexeze eficient website-ul si sa atragem, pastram si sa convertim vizitatorii website-ului tau.

Design grafic

Realizam design logo si produs original si creativ. Dispunem de echipa specializata si calificata in domeniul grafic cu zeci de proiecte finalizate pentru site-uri/afaceri din toate domeniile.

Părerea clienților

Întrebări frecvente FAQ

Cât costă un website?

Bugetul este stabilit în funcţie de complexitatea proiectului şi de tipurile de funcţionalităţi dorite. În secţiunea Servicii – Web găseşti o listă de servicii web standard, precum şi preţurile de pornire. Pentru o estimare exactă, te rugăm să completezi şi să trimiţi formularul din pagina fiecărui serviciu dorit.

Cât de repede va fi gata website-ul meu?

Deadline-ul se stabileşte în funcție de complexitatea proiectului conform schemei de proiect.

Ce platforme folosiți?

Pentru magazinele online, de cele mai multe ori folosim platforme CMS create de noi atât pentru o optimizare excelentă pe desktop şi mobil cât şi pentru o administrare uşoară. Pentru site-urile de prezentare folosim atât platformele CMS create de noi cât şi platforma WordPress.

Cum putem începe?

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de contact din pagina serviciului dorit, iar noi iţi vom răspunde în cel mai scurt timp.