Web Design Onesti

Web Design Onesti

Website-ul tău e primul punct virtual de contact cu potențialul client, iar noi îți promitem că, dacă alegi să lucrezi cu noi, vei obține:

  • Un website care va fi o extensie fidelă a imaginii tale offline;
  • Un design modern și aliniat exigențelor pieței;
  • O colaborare bazată pe transparență și determinarea de a-ți livra un produs final excelent din toate punctele de vedere;

Pe întreaga durată de dezvoltare a site-ului tău, echipa DOAR1CLICK va lucra îndeaproape cu tine, astfel încât să ne asigurăm că viziunea ta va fi perfect transpusă în plan virtual. Îți prezentăm mai multe variante pentru a stabili clar direcția estetică.

Odată stabillită direcția, ne vom concentra pe implementarea și integrarea de content management system, urmând apoi să planificăm o campanie de SEO și/sau marketing online

Dacă îți dorești un web design profesional, apelează cu încredere la DOAR1CLICK!

Serviciile noastre

Dezvoltăm site-uri de prezentare și magazine online, cu integrări multiple. Oferim mentenanță și actualizări constante pentru maximă performanță, alături de servicii SEO și design grafic. Echipa noastră specializată sprijină creșterea prezenței tale online prin strategii digitale eficiente.

Creare site prezentare

Prin crearea unui site de prezentare este cea mai simplă modalitate de a vă promova afacerea in mediul online.

Creare magazin online

Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

Optimizare SEO

Dacă sunteți în căutarea unei creșteri serioase a afacerii, SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare este strategia pentru dvs.

Promovare social media

Maximizează impactul online! Servicii de promovare social media pentru brandul tău. Crește vizibilitatea și interacțiunea cu publicul targetat.

Mentenanta website

Pentru o bună funcționare, site-ul are nevoie de actualizări a modulelor, teme și platformă la ultimele versiuni.

Branding & Creare Logo

Serviciile de design de logo nu sunt supuse acțiunilor unui designer grafic, ci creativității și înțelegerii afacerii sale.

web design onesti

Despre noi

Pentru o promovare benefica a afacerii tale in mediul virtual ai nevoie de servicii web design profesionale. De aceea iti pot oferi o gama larga de servicii: creare site, design grafic logo, design personalizat pentru toate nevoile unei afaceri solide. Pentru ca o afacere sa fie de succes in mediul online, trebuie sa se regaseasca si in clasarea motoarelor de cautare. Asadar, iti pot oferi acele servicii de mentenanta si administrare site web de care ai nevoie.

O parte din proiectele realizate de echipa noastră