Servicii Suport IT

Suport IT Remote

Suport IT va fi oferit pentru toate echipamentele IT ale companiei dvs., inclusiv PC-uri, laptopuri, imprimante, servere sau echipamente de rețea.

Back-up informatii

În cazul unui dezastru sau al unui atac cibernetic, fișierele vor putea fi restaurate de pe serverele de rezervă

Share folder

Sistemul de foldere partajate este un sistem de securitate în care puteți specifica tipul de acces pentru fiecare utilizator

Ai nevoie de ajutor pentru gestionarea serviciilor IT?

Pentru orice probleme legate de infrastructura IT, echipa noastră de asistență este aici pentru a vă ajuta. Dacă asistența este disponibilă de la distanță printr-o conexiune securizată și dacă este necesară o prezență fizică, un expert va ajunge la locația dvs. pentru a rezolva problema.

Oferim suport IT profesional companiilor din diverse industrii.

În calitate de departament IT externalizat al companiilor noastre clienți, le oferim suportul IT necesar pentru a-și desfășura activitățile în bune condiții, fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la problemele tehnice.

Peste 5 ani de experiență în domeniu, am devenit una dintre cele mai admirate și recunoscute companii de suport IT din Bacău și din țară.

Serviciile noastre acoperă toate aspectele activităților IT, de la prevenirea și depanarea problemelor hardware și software IT la nivel de computer până la crearea și gestionarea rețelelor de calculatoare și a serverelor. Oferim instruire și suport IT angajaților companiei și ne asigurăm că toate echipamentele IT funcționează în parametri normali, folosind accesoriile și consumabilele corecte.

ASIGURAM SUPORT IT PENTRU:

  • Echipamente hardware: calculatoare, laptop-uri, servere, imprimante, echipamente de retea, componente pc
  • Software: programe instalate pe calculatoare de birou si servere, aplicatii web, devirusari, defragmentari, back-up
  • Sisteme de operare: Windows, Linux, MAC OS

Daca doresti sa colaboram nu ezita sa ne contactezi!

Vrei să discutăm despre proietul tău? Atunci contactează-ne prin formularul de mai sus sau telefonic prin butonul alăturat.