Realizare magazin online magento

creare magazin online magento

MAGENTO, platformă ecommerce avansată

Magento este o platformă utilizată de website-urile e-commerce din întreaga lume, acesta fiind și una dintre cele mai avansate platforme de comerț electronic.
Magento este un standard cu flexibilitate și funcționalitate extraordinare pentru controlul complet al proceselor de afaceri online. De asemenea, vine preinstalat cu un sistem avansat de raportare care vă ajută să identificați activitatea utilizatorilor în magazinul dvs. online, precum și rapoartele de vânzări de produse. Cel mai bine, Magento 2 este construit pe o arhitectură scalabilă care oferă infrastructura de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta exponențial afacerea online.

Procesul de realizare

Consultanță

Serviciile de consultanță web sunt atât pentru cei care doresc să înceapă o afacere online, cât și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească strategia.
Oferim servicii de consultanță online gratuite tuturor clienților.

Design & Development

După ce toate detaliile sunt stabilite, designerul de proiect își va asuma acest rol. Acesta conturează 4 concepte diferite pentru site. Lucrez cu echipa pentru a selecta cel mai bun concept și pentru a proceda la crearea wireframe-urilor.
Odată ce designul este aprobat de echipă și client, site-ul este funcțional și gata de a fi afișat într-un browser pe orice dispozitiv.

realizam site-uri de prezentare moderne si 100% responsive.

Lansare site

În acest moment, site-ul web a fost finalizat și încă nu a fost publicat pe Internet pentru ca utilizatorii să îl poată accesa.
Aveți nevoie de o gazdă pentru a încărca fișiere de site și de un domeniu web bine ales pentru un acces ușor.

Daca doresti sa colaboram nu ezita sa ne contactezi!

Vrei să discutăm despre proietul tău? Atunci contactează-ne prin formularul de mai sus sau telefonic prin butonul alăturat.