SERVICII WEBDESIGN
Oferim servicii web design si promovare online, siteuri prezentare, magazine online, consultanta web, design grafic,avand peste 5 ani de experienta.
Slider

ÎNREBĂRI FRECVENTE

Mai jos aveți o listă cu cele mai frecvente întrebări pe care ni le pune clienți noștri.

Câ costă un site web?

Nu practicam preturi fixe. Pentru serviciile de creare site web bugetul variaza in functie de cerinte.

Cât costă un magazin online?

Nu avem preturi fixe. Pretul serviciilor de creare magazin online variaza in functie de cerinte.

Cât costă Optimizarea SEO

Nu practicam preturi fixe. Optimizarea SEO costa in functie de parametri precum: daca site-ul exista sau nu, cuvinte cheie targetate, limba, si altele pe care le vom enunta in urma unei cereri de oferta.

Cât costă un audit SEO

Nu avem preturi fixe. Un audit SEO costa in functie de complexitatea site-ului web, cat de multe pagini are si domeniul / domeniile de activitate pe care le abordeaza.

Cat dureaza realizarea unui site web?

Realizarea unui site web poate dura de la 1 – 2 zile pana la cateva luni. E in functie de tipul de site, cerinte, complexitate, buget si cat de aglomerati suntem in acea perioada.

Cat dureaza realizarea unui magazin online?

Realizarea unui magazin online poate dura de la 3 – 5 zile pana la cateva luni. Depinde de tipul de magazin, cerinte, complexitate, buget si disponibilitate de timp si resurse.

Cat dureaza optimizarea SEO? In cat timp voi fi pe prima pagina in Google?

Optimizarea SEO poate dura 2 zile pana la cateva saptamani sau luni(in functie de numarul de pagini de optimizat). Pentru a ajunge pe prima pagina in Google ecuatia este foarte complexa de redat, insa poate dura de la 1 la 3 luni in cazul site-urilor noi, pana la 6 – 12 luni in cazul celor deja existente. Perioada de timp este influentata in mod direct de cuvintele cheie targetate, nisa, complexitate. Dar da, se poate ajunge pe prima pagina in Google. 🙂

Introduceti continutul site-ului / magazinului online?

Da, ne ocupam si de asa ceva. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne intrebati inainte.

Oferiti servicii de mentenanta?

Da. Serviciile de mentenanta oferite vizeaza strict site-urile sau magazinele online realizate de noi. Daca doriti asa ceva va rugam sa precizati.

Dezvoltăm site-uri care aduc rezultate. Finețea detaliilor, strategia și tehnologia pe care le utilizăm ne plasează în top în această branșă.

  • office@doar1click.ro

Copyright © 2019 – 2020 DOAR 1 CLICK SRL. Toate drepturile rezervate.