SERVICII WEBDESIGN
Oferim servicii web design si promovare online, siteuri prezentare, magazine online, consultanta web, design grafic,avand peste 5 ani de experienta.
Slider

Afacerea ta. Prioritatea noastră.

Importanta unei imagini solide in domeniul online a crescut considerabil in ultimii ani datorita nevoii cat mai mari de a stabili o comunicare rapida si de impact cu clientii actuali si cei potentiali.

De ce noi?

Echipa noastra are ca unic scop atingerea excelentei in toate ariile in care activeaza, de la machetele preliminare schitate manual, pana la liniile de cod scrise etapa cu etapa. Pregatim cu atentie si in detaliu orice proiect, deoarece ne dorim ca la sfarsitul zilei sa ne vedem clientii zambind.

Puterea agentiei noastre este data de membrii echipei, astfel incat niciunuia dintre noi nu ne este frica de proiecte si tinte ambitioase, dimpotriva – le asteptam cu interes si nerabdare!

Suntem loiali principiilor noastre – comunicare, transparenta si onestitate. Tratam fiecare proiect cu interes si punem pasiune in fiecare minut de creatie. Folosim cele mai noi standarde web si implementam cele mai bune practici atat in materie de design cat si in programare.

Site de prezentare si magazin online

Pentru ca afacerea ta sa existe in mediul online si sa ajunga la un numar infinit mai mare de clienti ai nevoie de un magazin online sau de un website de prezentare.

Prin intermediul unui website, iti punem produsele sau afacerea intr-o lumina total diferita si te ajutam sa ajungi mai usor la clinetii tai potentiali.

DOAR 1 CLICK  este o companie formata din profesionisti cu multa experienta in web design, care furnizeaza servicii de calitate ce dau intotdeauna roade. Oferim solutii integrate pentru companii si persoane fizice, indiferent daca este vorba de crearea unui site nou sau de refacerea unuia existent.

Pe langa servicii web design, care sunt cele mai importante la inceput de drum, vei fi asistat pe tot parcursul colaborarii de catre experti in programare, dezvoltare, marketing online si servicii optimizare SEO.

Am finalizat cu succes sute de proiecte si am oferit o prezenta online solida si de succes tuturor companiilor cu care am lucrat. Suntem mandri de faptul ca serviciile noastre le-au ajutat sa-si dezvolte afacerile si asteptam cu nerabdare sa facem acelasi lucru si pentru tine.

Oferim solutiile necesare
pentru ca afacerea ta sa fie promovata.

Online Marketing

Identificăm cele mai bune canale pentru a mări vizibilitatea businessului tău.

Logo Design

Dacă nu ai deja un logo profesional, noi vom reface identitatea ta vizuală.

Optimizare SEO

Obligatorie în orice website modern, asigură poziționarea optimă în căutări.

Promovare Website

Facebook, Email marketing, bannere, Google AdWords, la cele mai mici prețuri.

Fiecare client este foarte important pentru noi și ne concentrăm 100% pentru ca tu să primești cele mai bune servicii.

Principiile noastre: calitate, profesionalism, respect față de clienți și colaboratori, eficiență maximă la un preț convenabil.

Ești pregătit pentru a discuta despre proiectul tău? Hai să povestim.

Dezvoltăm site-uri care aduc rezultate. Finețea detaliilor, strategia și tehnologia pe care le utilizăm ne plasează în top în această branșă.

  • office@doar1click.ro

Copyright © 2019 – 2020 DOAR 1 CLICK SRL. Toate drepturile rezervate.