SERVICII WEBDESIGN
Oferim servicii web design si promovare online, siteuri prezentare, magazine online, consultanta web, design grafic,avand peste 5 ani de experienta.
Slider

Web design si dezvoltare

Web design si dezvoltare inseamna pentru noi mai mult decat cod si tehnologii

Credem ca cel mai important aspect al design-ului web este anticiparea comportamentului utilizatorilor, felul in care acestia se asteapta sa interactioneze cu un anumit website la nivel informational sau tranzactional (in cazul magazinelor virtuale).  De aceea site-urile create de noi respecta o logica informationala care sa faciliteze utilizarea lor.

Pornind de la cerintele dumneavoastra, prin cercetarea pietei in care activati, construim solutii practice care faciliteaza atingerea obiectivelor companiei dumneavoastra. In functie de complexitatea proiectelor dorite, va punem la dispozitie urmatoarele produse:

Creare site web

Website de prezentare cu UI/UX design unic, optimizat SEO și adaptibil pe orice device.

Creare magazin online

Realizăm magazine online ușor de administrat cu soluții complete pentru creșterea afacerii tale.

Optimizare seo

Optimizare SEO pentru site-uri si magazine online pentru rezultate mai bune in Google.

Promovare online

Campanii de promovare online pe Facebook, Instagram, YouTube, sau AdWords și campanii PPC.

Mentenanță web

Mentenanță website, graphic design, back-up, update-uri și protecție pentru website-ul tău.

Găzduire web

Soluții complete de găzduire web SSD, înregistrare domeniu, certificat SSL cu garanție de uptime 99.9%.

Aplicatii web custom

Fie ca vorbim de dezvoltarea unei aplicatii Web Based, CRM, ERP sau a unui modul Business Inteligence avem experienta si expertiza pentru a oferi cea mai buna solutie.

Redesign Site

Atunci cand site-ul nu mai aduce beneficii sau cand aspectul sau nu mai reprezinta cu succes interesele companiei, iar conceptul este invechit, cu un numar mic de vizitatori, si nu este usor de utilizat, este momentul pentru un redesign.

Grafică web & LOGO

Oferim servicii calitative de design grafic, precum enumerăm: logo, siglă, cărți de vizită, antet, semnătură e-mail, mape de prezentare, flyere și pliante, afișe, cataloage și broșuri, design vectorial, design newsletter, bannere și multe altele.

Copyright © 2019 – 2020 DOAR 1 CLICK SRL. Toate drepturile rezervate.